You are currently viewing Ένας χρόνος Μουσικοθεραπεία Web Radio

Ένας χρόνος Μουσικοθεραπεία Web Radio

  • Post author:
  • Post category:EVENTS
Share...

Ένας χρόνος Μουσικοθεραπεία Web Radio και το γιόρτασε την Παρασκευή 8/4/22 στο μεζεδοπωλείο Οινοσχολειο σε μια υπέροχη βράδια.

Κάνοντας μια ανάδρομη σε αυτόν τον χρόνο μπορώ να πω ότι όλα έγιναν χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι όταν ξεκίνησα να δημιουργήσω αρχικά ένα blog να υπάρχουν όλες οι εκπομπές μου ότι ο Μουσικοθεραπεία ότι θα γινόταν σταθμός και θα έβρισκα συνοδοιπόρους που πίστεψαν στις ιδέες και στα όνειρα μου.

Ξεκινήσαμε Μάριο το 2021 με το σλόγκαν Μουσικοθεραπεία μόνο Λαϊκά με λίγους και καλούς φίλους και από τον Ιανουάριο του 2022 είμαστε στον αέρα με την ιστοσελίδα μας. Ο Μουσικοθεραπεία ήρθε με μια καινούργια πρόταση ραδιόφωνο, podcast και web tv.

Ένας σταθμός με μουσικά ακούσματα πλέον από Ελλάδα και εξωτερικό και με τα παιδιά που δίνουν αν και δεν έχουν ασχοληθεί τα περισσότερα ξανά με το ραδιόφωνο τον καλύτερο τους εαυτό. Υπάρχουν εκπομπές υψηλής ποιότητας με χαρακτήρα που θα μπορούσαν να σταθούν ακόμα και σε σταθμούς των Fm.

Φιλανθρωπική ευαισθησία δείχνει ο σταθμός σε συλλόγους που προσφέρουν το δικό τους έργο προβάλλοντας το έργο τους και συμμετέχοντας με ότι μέσο διαθέτουμε να στηρίξουμε με ότι τρόπο μπορούμε κάθε τέτοια είδους προσπάθεια

Podcast από Spiro Black, Κώστα Τζανιδάκη, αλλά και τους συνεργάτες μας που δέχθηκαν με χαρά να αναμεταδίδουμε τα δικά τους podcast Μαριάννα Ραπου και Φαιη Οικονομίδη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που σε μια κοινωνία που καταρρέει εμείς εδώ κάνουμε μια προσπάθεια να περνάμε καλά να το μεταδίδουμε στους ακροατές μας και να στηρίζουμε ανθρώπους που το χουν ανάγκη.

Είναι τόσοι άνθρωποι που θα θελα να ευχαριστήσω ονομαστικά αλλά σκέφτηκα τα παιδιά δεν έχουν την διάθεση τις αυτοπροβολής τους αλλά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ταπεινά και με χαμηλό προφίλ.

Θα ευχαριστήσω όμως όλους τους ακροατές του σταθμού που αγάπησαν αυτή την προσπάθεια και για την συνεισφορά τους σε οτιδήποτε φιλανθρωπικό που γίνεται πάντα για το καλό του γενικού συνόλου.

Εύχομαι για το μέλλον να μείνουμε σταθερή στις άξιες μας τα πιστεύω μας και να είμαστε διπλά στον συνάνθρωπο για μια καλύτερη κοινωνία .
Σπύρος Black


Share...