Καλώς ήλθατε στη Μουσικοθεραπεία, έναν ραδιοφωνικό προορισμό που ξεκίνησε το 2010 ως μια απλή εκπομπή με τον Spiro Black και μεταμορφώθηκε σε έναν ευφάνταστο κόσμο ηχητικής θεραπείας. Μια πορεία που μας οδήγησε από τον κόσμο του ροκ και των διάφορων beat των εποχών σε αγαπημένα λαϊκά κομμάτια, ενώ παράλληλα διατηρούσε το αυθεντικό της ύφος.

Τον Μάρτιο του 2021, αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε τη Μουσικοθεραπεία από εκπομπή σε ένα διαδικτυακό blog, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε όλο το αρχείο των εκπομπών μας από όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιδέα για έναν ραδιοφωνικό σταθμό γεννήθηκε εδώ, με τον αρχικό μας προσανατολισμό στα λαϊκά τραγούδια. Εκείνο τον Ιανουάριο του 2022, λοιπόν, δημιουργήσαμε την επίσημη ιστοσελίδα μας, δίνοντας σάρκα και ψυχή στον ήχο μας.

Από το ροκ στην ποπ και από εκεί στα λαϊκά, η θεραπεία δεν γνωρίζει όρια, πάντα προσαρμοσμένη στη διάθεση της στιγμής. Αναζητώντας τη θεραπεία στην αγάπη, στη χαρά και στον έρωτα, η μουσική μας αποτελεί πανάκεια για κάθε ψυχή.

Καθημερινά, απολαύστε μουσική που γιατρεύει, καθώς και ζωντανές εκπομπές από τους φίλους μας, διότι εδώ στη Μουσικοθεραπεία, είμαστε μια παρέα που μοιραζόμαστε τα συναισθήματα.

Καλωσορίσατε στη Μουσικοθεραπεία, όπου η μουσική γίνεται η καλύτερη θεραπεία για τη δική σας ψυχή!