You are currently viewing Φιλανθρωπική  εκδήλωση αφιερωμένη στην Εστία Κωνσταντινουπόλεως

Φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στην Εστία Κωνσταντινουπόλεως

  • Post author:
  • Post category:EVENTS
Share...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια Ο Μουσικοθεραπεία Web Radio διοργάνωσε την Φιλανθρωπική του εκδήλωση αφιερωμένη στην Εστία Κωνσταντινουπόλεως.
Πολλοί άνθρωποι για άλλη μια χρόνια βοήθησαν για την πραγματοποιήσει αυτής της εκδήλωσης όπως ο Βαγγέλης Μπούρας και το Μεζεδόφωνο Ερεχθείου 2 κ Βείκου στο Κουκάκι που είναι πάντα πρόθυμος σε τέτοιου είδους προσπάθειες.
Όπως επίσης τους Μουσικούς μας που αφιλοκερδώς συμμετείχαν σ αυτή την προσπάθεια
Ζαχαρίας Μπασιάς
Νικόλας Παπακώστας
Και η μπάντα το Ρεμπέτικο είναι Ροκ

Από την ώρα που βγήκε δημόσια η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για την φιλανθρωπική εκδήλωση η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που σε λίγες μέρες καταφέραμε να εiμαστε γεμάτοι από κόσμο κάτι που μας δίνει τεραστία αισιοδοξία για το μέλλον.
Γέλια, Χαρές σε μια όμορφη ατμόσφαιρα έκαναν το μεσημέρι της Κυριακής μας ξεχωριστό .
Είναι όμορφο να δημιουργούμε ωραίες στιγμές που να απολαμβάνουμε και να θυμόμαστε και να περιμένουμε την επομένη φορά που θα ανταμώσουμε και πάλι. Πάντα συγκινούμε με την παρουσία των Κωνσταντινουπολιτών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και νιώθω ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στους ανθρώπους που κατάφεραν με πολλές δυσκολίες να δημιουργήσουν την Εστία Κωνσταντινουπόλεως


Οι Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του σταθμού θα έχουν συνέχεια κόντρα στο ρεύμα της εποχής, κόντρα στην μιζέρια και απαξίωση των πάντων.
Τελειώνοντας να ευχαριστήσω τον Αντώνη Βεντούρη η ήρεμη δύναμη του σταθμού η σοφία η εμπειρία αλλά και την αγάπη στον σταθμό στην όλη προσπάθεια που κάνουμε
Όπως επίσης και τον πρόεδρο του διοικητικού Ιωάννης Κεσκίνογλου για τα καλά του λόγια.

Μαυρομμάτης Σπύρος


Share...