Καλωσορίσατε στην Perakis Tours, το γραφείο γενικού τουρισμού που φέρνει την μαγεία του ταξιδιού στη ζωή σας για περίπου 50 χρόνια. Με πείρα που ξεπερνά τα μισό αιώνα, είμαστε περήφανοι για την επαγγελματική μας πορεία στην οργάνωση εκδρομών εντός και εκτός Ελλάδος.

Τι Προσφέρουμε:

  1. Μεταφορές με Πολυτελή Λεωφορεία: Ταξιδεύετε με άνεση και στυλ με τα πολυτελή τουριστικά μας λεωφορεία. Εξασφαλίζουμε μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία μετακίνησης, ενώ κάθε λεπτομέρεια φροντίζεται για την άνεσή σας.
  2. Διαμονή Σε Ξενοδοχεία Υψηλών Προδιαγραφών: Επιλέγουμε ξενοδοχεία που προσφέρουν άνεση και ποιότητα, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
  3. Ποικιλία Ταξιδιωτικών Εμπειριών: Εκδρομές, σχολικές εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις σε θέατρα, συνέδρια – καλύπτουμε κάθε είδους ταξιδιωτική σας ανάγκη με επαγγελματισμό και φροντίδα.
  4. Κεντρική Τοποθεσία: Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση Βάιου Κρήτης 49, Αχαρνές, για να συζητήσουμε απευθείας τις επιλογές σας και να καλύψουμε κάθε ερώτηση σας.

Επικοινωνία:

Ανακαλύψτε μαζί μας τον κόσμο του ταξιδιού με άνεση, εξειδίκευση και αξιοπιστία. Είμαστε εδώ για να κάνουμε κάθε ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία!