Ετοιμαστείτε για αξέχαστες διακοπές στο Πήλιο, επιλέγοντας το Pelion Resort ως τον ιδανικό προορισμό σας! Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Πορταριάς Πηλίου, λίγα βήματα μακριά από την κεντρική πλατεία, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς.

Το Pelion Resort αναδεικνύει τη μαγεία του Πηλίου καθ’ όλες τις εποχές του χρόνου. Με μια πανοραμική θέα στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο, το ξενοδοχείο σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας. Ανακαλύψτε την ηρεμία στην πισίνα και τον καταπράσινο κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας από το εκλεπτυσμένο εστιατόριο και τα δροσιστικά ποτά σας από το ποιοτικό pool bar του ξενοδοχείου.

Η μαγευτική ατμόσφαιρα του Pelion Resort αντανακλά την αίσθηση της παραδοσιακής φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο προσφέρει πλούσιες παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός άνετου πάρκινγκ, παιδικής χαράς για τους μικρούς επισκέπτες και ακόμη γηπέδα ποδοσφαίρου για ενδιαφέροντα αθλητικά παιχνίδια.

Καλέστε μας στο 2428099990 ή επισκεφθείτε το www.pelionresort.gr για περισσότερες πληροφορίες. Η φιλοξενία στην Πορταριά έχει ένα όνομα… Pelion Resort! Ετοιμαστείτε να ζήσετε την πραγματική ομορφιά του Πηλίου με τον πιο υπέροχο τρόπο.