Ωπορωπαντοπωλείο Ωποριο Delicatessen – Ένα Κόσμημα στην Καρδιά του Κουκακίου

Όταν βρίσκομαι στο γραφικό Κουκάκι, ένα μικροσκοπικό γωνιακό μαγαζί κλείνει το βλέμμα μου. Εκεί, το Οπώριο της οικογένειας Ελαφρού, ένα πραγματικό κόσμημα στον χώρο των νοικοκυρεμένων, ανοίγει τις πόρτες του από το 2011. Καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, με προθήκες γεμάτες από σπάνια ζαρζαβατικά και εξωτικά φρούτα, με καταγωγή από το Βελβεντό.

Η διαφορά του Οπωρίου δεν είναι μόνο στην ποικιλία αλλά και στην ποιότητα. Εδώ βρίσκετε πεντακάθαρα προϊόντα, επιλεγμένα με αγάπη και προσοχή. Η γκάμα τους είναι εντυπωσιακή, με εισαγόμενα όπως φρέσκος κουρκουμάς, γουανάμπανα, φύτρες, λίτσι, αχλάδια nashi, πιπεριές χαμπανέρος και τσίλι. Επίσης, υπάρχουν ψαγμένα ελληνικά όπως το ρομανέσκο Θεσσαλονίκης, οβριές Φενεού, αβοκάντο Κρήτης, μανιτάρια σιτάκε Θεσσαλονίκης, γκρέιπφρουτ Χανίων, κέιλ Μαραθώνα, πατάτες Κύπρου και Νάξου.

Αυτό που κάνει το Οπώριο ξεχωριστό είναι η αφοσίωση στα ελληνικά προϊόντα και τα ταξίδια τους για να εμπλουτίσουν τις επιλογές τους. Το μαγαζί προσφέρει επιλογές όπως αιγινίτικο φιστικέλαιο, φιστικοβούτυρο της Κυπραίου, τυριά από τη συριανή Τυροσύρα, τσουχτερή λαδογραβιέρα Ζακύνθου, τηνιακή λούζα του Κρητικού, βιολογικά αυγά από τη φάρμα Ανδρούτσου στην Εύβοια και πολλά άλλα.

Το Οπώριο είναι περισσότερο από ένα μανάβικο. Είναι η εμπειρία της γεύσης, η εκλεκτική συλλογή των καλύτερων προϊόντων, είναι η αγάπη για το φρέσκο, το ιδιαίτερο, και το αυθεντικό. Επισκεφτείτε το Οπώριο Delicatessen στη διεύθυνση Ερεχθείου 1 στο Κουκάκι, για να ζήσετε τον κόσμο της γεύσης στο έπακρο. Τηλεφωνήστε μας στο 2109241118

Facebook

https://www.facebook.com/oporio.delicatessen

Ανακαλύψτε το μαγευτικό κόσμο του Οπωρίου!