Είμαι η Φαίη Οικονομίδη, μητέρα τριών παιδιών και εργάζομουν για αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος ελεύθερου ρεπορτάζ. Ξεκίνησα απο την έγκριτη εφημερίδα “Καθημερινή” όπου έκανα την πρακτική μου . Εν συνεχεία εργάστηκα σε Πειραική Εφημερίδα πραγματοποιώντας πολλές συνεντεύξεις με βουλευτές, δημάρχους και ελεύθερο ρεπορτάζ.
Σε δελτίο ειδήσεων στο τηλεοπτικό κανάλι Polis του όμιλου Κοντομηνά και πολλές συνεργασίες εντύπων μέσων μαζικής επικοινωνίας. Όταν έγινα μητέρα αποφάσισα να σταματήσω τη δουλειά μου που το ωράριο ήταν απάνθρωπο και να ασχοληθώ πλήρως με την ανατροφή των παιδιών μου. Τώρα που είναι σε μία ηλικία αυτάρκειας και επειδή ζούμε σε μια χώρα με πολλές οικονομικές δυσκολίες πήρα την απόφαση να επιστρέψω αλλά αυτή τη φορά όχι στο πολιτικό ρεπορτάζ αλλά στο καλλιτεχνικό. Λατρεύω το Θέατρο και θεωρώ ότι είναι παιδεία.
Δημιούργησα το podcast από μία εσωτερική ανάγκη να μπορώ να συνομιλώ με αγαπημένους καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών και του πολιτισμού μας , όπου μπορούν ελεύθερα να ξετυλίγουν τις σκέψεις τους ,τα όνειρά τους χωρίς περικοπές και προπάντων χωρίς το γνώμονα το τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Ευελπιστώ το εγχείρημα μου να αναδείξει αυτήν την μορφή των συνεντεύξεων που εμένα προσωπικά μου λείπει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σκέφτηκα λοιπόν να υπάρχουν και σε εντυπη ηλεκτρονική μορφή για όσους είναι σαν και εμένα… Λάτρεις της αληθινής πληροφόρησης αλλά και της κουβέντας που έχει γίνει από ψυχής, γιατί οι καλλιτέχνες μιλούν στη ψυχή μας.