Η Παιδική Αγκαλιά είναι ένας μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός , μη έχοντας ποτέ λάβει κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση έχει αναλάβει την στήριξη Πολύτεκνων και Μονογονεϊκών Οικογενειών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, Μέσω της λειτουργίας των Κοινωνικών Παντοπωλείων που διαθέτει στην Θεσσαλονίκη (Φιλιππουπόλεως 101,Αμπελόκηποι) και στην Κρήτη (Αργυράκη 14,Ηράκλειο) καθώς και τις παραδόσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα βοηθάει στην κάλυψη πρώτων ειδών, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, πάνες, μωρομάντηλα, χαρτικά, σχολικά είδη, ένδυση και υπόδηση.

Μέχρι στιγμής είναι εν ενεργεία 350 οικογένειες περίπου σε όλη την Ελλάδα και στοχεύουμε να παρέχουμε την βοήθεια μας σε ακόμα περισσότερες.

Η δράση της Παιδικής Αγκαλιάς εκτείνεται σε όλο το μήκος της χώρας όπου στηρίζεται κυρίως σε εθελοντική εργασία ,καθώς και σε δωρεές πολιτών και εταιρειών.

Είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια και σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.Η συμβολή σας, μας είναι απαραίτητη για να μπορούμε να εκτελούμε καθημερινός τις ενέργειες και τη βοήθεια πρός αυτούς που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στήριξε το όραμα μας:

 1. Με την κάρτα μέλους
 2. Με την αγορά του περιοδικού μας ή άλλων συλλεκτικών ειδών
 3. Γίνε εθελοντής
 4. Γίνε χορηγός
 5. Δωρίζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης
 6. Δωρίζοντας ρούχα και παιχνίδια
  • Μέσω χρηματικής δωρεάς διαδικτυακού e-banking από λογαριασμό δωρητή σε λογαριασμό του Οργανισμού
  • Χρηματική δωρεά μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της ‘’ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ’’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR75 0110 6250 0000 6250 0175 070
  • Χρηματική δωρεά με απευθείας επίσκεψη σας στα κεντρικά μας γραφεία επί της Αριστοτέλους 10,Θεσσαλονίκη

Η αγκαλιά όλων μας είναι πολύτιμη!!

Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη Τηλ./Fax: 2315 529-888

paidikiagkalia.org

Facebook

Instagram