Κώστας Τζανιδάκης

Κώστας Τζανιδάκης

Ο Κώστας Τζανιδάκης γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και σπούδασε Ηλεκτρονικός. Τo 1994 έκανε τα πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές ”Rock’ n’ Roll is here to stay” και ”Ροκ Δισκοθήκη” στον Junior fm 90.4. Ακολούθησαν οι ρ/σ Andromeda 87.5, Μουσικό Κανάλι 92.7 και TIK fm.

Στα τέλη του 2007 δημιούργησε το rockandroll.gr, ένα από τα πρώτα μουσικά portal στην Ελλάδα! Από το 2009 ως το 2013 διατήρησε μουσικό ένθετο στο κυριακάτικο φύλλο της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας ”Derby News”, ενώ το 2010 διατέλεσε υπεύθυνος ύλης στην μουσική εφημερίδα Record. Από το 2016 και μετά έχει δημοσιεύσει αφιερώματα και συνεντεύξεις στην εβδομαδιαία εφημερίδα ”Το Καρφί”.

Στο χώρο του ραδιοφώνου συνέχισε διαδικτυακά στο Mind Radio, το Simpleradio, το Shakeabillyradio, το lavitaradio, ενώ τώρα βρίσκεται στο bigdaddyoradio.com και το  moysikotherapeiawebradio.com.

Έχει εργαστεί ως Επιμορφωτής Παραγωγής Ραδιοφωνικών Εκπομπών και έχει γράψει στίχους για το συγκρότημα ΄΄Εξόριστοι’’

Φήμες λένε ότι κάτω από τα εικονίσματα στο γραφείο του, υπάρχουν αφίσες του Elvis Presley και του Παναθηναϊκού!

Στο moysikotherapeiawebradio.com θα είναι μαζί σας με την
”Rock’ n’ Roll is here to stay”,  η οποία αναμεταδίδεται από το διεθνές διαδικτυακό ραδιόφωνο bigdaddyoradio.com κάθε Δευτέρα 19.00 – 20.00 καθώς και τις Πέμπτες στις 7 το απόγευμα με συνεντεύξεις αθλητικού (Green Stories) ή μουσικού περιεχομένου (Rockin’ Around)