Γενικά, η ΕΣΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ έχει τη δυνατότητα για εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε ενοίκου ξεχωριστά, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα και τη διαμονή του στα δικά του ιδιαίτερα μέτρα. Αυτό που προέχει πάντα είναι η ασφάλεια των ανθρώπων, η ιατρική τους φροντίδα και η εξασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών διαβίωσης που θα τους παρέχουν ευεξία, ψυχολογική ισορροπία, αίσθηση ελευθερίας και μια καθημερινότητα γεμάτη ενδιαφέροντα και απολαύσεις στα μέτρα τους!

Όσοι γνωρίσετε από κοντά τον χώρο μας, θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γηροκομείο, αλλά για μια Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, η οποία παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και τις υπηρεσίες, για να νιώθουν οι δικοί μας άνθρωποι ευχάριστα. Έτσι, φροντίζουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο για την άρτια φροντίδα των ηλικιωμένων μας. Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων μας είναι οι εξής:

  1. ΣΙΤΙΣΗ

Φροντίζουμε για την επιμελημένη παρασκευή των φαγητών, σύμφωνα με το καταρτιζόμενο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και σύμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρού και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τροφίμου. Επίσης φροντίζουν για τη σχολαστική καθαριότητα και υγιεινή των μαγειρικών σκευών και του χώρου.

  1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Μεριμνούμε για την εν γένει τακτοποίηση των κλινών, τον αερισμό των θαλάμων, την καθαριότητα των κομοδίνων και λοιπών επίπλων, των υπνοδωμάτιων, της τραπεζαρίας και γενικά όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Εστίας.

  1. ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ – ΥΓΙΕΙΝΗ ΡΟΥΧΙΣΜΩΝ

Φροντίζουμε για τη σωματική καθαριότητα, περιποίηση και ευπρεπή εμφάνιση των τροφίμων.

Το δύσκολο έργο της υγιεινής διαμονής το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε περιθαλπομένου το αναλαμβάνουν οι σωστά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες του ιδρύματος μας.

  1. Ιατρική – Φαρμακευτική φροντίδα.

Ο Ιατρός επισκέπτεται τους τροφίμους σε τακτές ώρες και ημέρες και έκτακτα όταν χρειασθεί. Δίνει φαρμακευτική αγωγή και τη συνταγογραφεί, παρακολουθεί την πορεία και την εξέλιξη της νόσου και αποφασίζει τη μεταφορά στο Νοσοκομείο όταν παρίσταται ανάγκη.

Το Προσωπικό, ασχολείται με την οργάνωση του Φαρμακείου, τις παραγγελίες φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού, φροντίζει να ακολουθούνται οι οδηγίες των Ιατρών για τη φαρμακευτική αγωγή των τροφίμων και για τη σωστή διατροφή τους. Επικοινωνεί με το Νοσοκομείο και ενημερώνεται για την πορεία των τροφίμων που νοσηλεύονται και ενημερώνει τη Διευθύντρια του Ιδρύματος. Επίσης ενημερώνει τους συγγενείς των τροφίμων για την κατάσταση της υγείας τους.

Παρέχεται τακτική ιατρική παρακολούθηση σε όλους τους περιθαλπομένους μας και κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής σε ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες.

  1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ.

Οι Επιστημονικοί μας Συνεργάτες παρέχουν συμβουλές  και προτείνουν λύσεις για την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση των περιθαλπομένων μας.

  1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Κάθε δημιουργική εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των περιθαλπομένων μας, βελτιώνει την ψυχολογία τους και ανακουφίζει την ανασφάλεια που νιώθουν.

 

ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Γνωρίστε μας! Είναι ο μόνος τρόπος να σας το αποδείξουμε

Ιστοσελίδα