Βίκτωρας Ρομποτής

Βίκτωρας Ρομποτής

Γεννήθηκα Τετάρτη μεσημέρι σε ένα γραφικό χωριό, όπου ο ήλιος φαίνεται πάντα να χαμογελά. Αν και ο γιατρός δεν με προορίζει για το ιατρικό επάγγελμα, ένας τυχαίος συναντιέται με το πεπρωμένο μου και αφήνει στα χέρια μου τα decks ενός DJ.

Από πολύ μικρή ηλικία, τα αυτιά μου αντιλαμβάνονταν τους ήχους του “Παύλου”, που έπαιζε στο σπίτι μας. Όλοι γύρω μου διαπίστωναν με χαρά πως η μουσική ήταν η γλώσσα που θα με συνόδευε για πάντα.

Γεια σας, είμαι ο Βίκτωρας Ρομπότης, κατάγομαι από την ειδυλλιακή Λευκάδα. Η αγάπη μου για τη μουσική είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ το χιούμορ και η καλή παρέα αποτελούν σταθερές αξίες στη ζωή μου.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι ως ιδιωτικός υπάλληλος, αφήνοντας όμως την πιο πολύχρωμη σφραγίδα μου ως μουσικός και στιχουργός. Ταξιδεύω στον κόσμο της ελληνόφωνης ποπ-ροκ μουσικής με τους “APALAENTE”, μια μπάντα που αποτελεί για μένα πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Παράλληλα, τα τελευταία 6 χρόνια αφοσιώνομαι ερασιτεχνικά στο ραδιόφωνο, όπου βρίσκω τον δικό μου τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας. Λατρεύω τον κόσμο του ραδιοφώνου, θεωρώντας τον όχι μόνο μέσο εκπαίδευσης αλλά και εναλλακτική μορφή τέχνης.

Συνεχίζω να εξερευνώ, να δημιουργώ και να μοιράζομαι την αγάπη μου για τη μουσική με τον κόσμο. Καλωσορίσατε στο μουσικό μου ταξίδι, όπου οι νότες γίνονται λόγια και οι στίχοι μια ιστορία ζωής.